PääsivuPääsivu  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään    
 

 KUVIEN JA LINKKIEN LISÄÄMINEN

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mira
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 4
Liittynyt : 24.02.2010
Paikkakunta : LPR

ViestiAihe: KUVIEN JA LINKKIEN LISÄÄMINEN   To 4 Maalis - 8:20

Kuvien liittäminen keskusteluun:
Kuvia ei voi siirtää foorumille suoraan omalta koneelta, vaan ne täytyy linkittää jostain valmiista sivustosta. Eli jos haluat tänne jonkun valokuvan nähtäväksi, täytyy se ensin siirtää nettiin, paikkaan jossa kuvasta saa .jpg -päätteisen osoitteen (esim. photophuket, oma kotisivutila).
Esimerkiksi:
Jos haluaisin siirtää omasta kotisivutilasta kuvan tänne kaikkien pällisteltäväksi, klikkaan sivulta valokuvaa hiiren oikealla näppäimellä, ponnahdusvalikosta otan ominaisuudet. Siellä lukee kuvan url, joka tulee kopioida.
Tässä käytetään seuraavaa url -osoitetta:
http://www.bonola.arkku.net/Kuvia/Uuno/Uuno_pose_1.jpg

Jotta tämän linkin saa foorumilla näkymään kuvana, kirjoitetaan ennen sitä ja sen jälkeen tagit [ img ] ja [ /img ] (poista välilyönnit). Eli näin: [ img ] http://www.bonola.arkku.net/Kuvia/Uuno/Uuno_pose_1.jpg [ /img ]. Kuvan saa myös lisätty painamalla viestin kirjoitus -ikkunan yläpuolelta painiketta Kuva, lisäämällä aiemmin kopioitu linkki siihen varattuun tilaan ja tämän jälkeen painetaan Ok.

Tässä vielä kuva kuvana:


Ethän linkitä kovin suuria (tai ainakaan leveitä) kuvia foorumille! Yllä oleva kuva on kooltaan 600x450 ja yleisohjeena voisikin pitää, että kuvien ei olisi hyvä olla tuosta juuri leveämpiä. Isot kuvat levittävät foorumin keskustelutilaa tolkuttoman leveäksi ja tällöin lukeminen on aika kurjaa.


Avattaren lisääminen:
Avatar on pieni graafinen kuva tietojesi alla viestiruudussa. Myös Avatar täytyy linkittää kuvan lisäämisen tavoin suoraan netistä. Avattaren saa lisättyä käyttäjätiedoissa, valitsemalla välilehti Avatar. Muistathan, että avattaren koko tulee olla maksimissaan 150x200 ja tiedoston koko max. 64 kB.


Linkin kirjoittaminen:
Linkki voidaan kirjoittaa joko ihan normaalisti http://www.lpky.fi tai sitten näin: LPKY ry.

Paina viestin kirjoitus -ikkunan yläpuolelta painiketta URL, johon ylimmälle riville lisätään haluttu linkkiosoite, alimmalle kirjoitetaan näkyville haluttu teksti ja lopuksi painetaan Ok.
Pitäisi tämän jälkeen näkyä näin:
[ url=http://www.lpky.fi/ ]LPKY ry[ /url ] (poista hakasulkujen kohdilta välilyönnit)
Ja tämänhän voi toki myös kirjoittaa suoraan niinkuin tulee näkyviin, eli ei tarvitse käyttää mitään painonappeja jos ei välttämättä halua.

Ja sitten vain lisäilemään linkkejä ja kuvia. Very Happy

_________________
Mira Alakoski
Bono & Uuno
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.bonola.arkku.net/
 

KUVIEN JA LINKKIEN LISÄÄMINEN

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
LPKY:n keskustelupalsta :: SÄÄNNÖT, OHJEET JA PALAUTE-